KERCHER MEDICAL

OVER ONS

WIE ZIJN WIJ

Kercher Medical is opgericht in 2010 en is een exclusieve leverancier van Bionic Medizintechnik behandelstoelen. Directeur William Kercher heeft jarenlange ervaring binnen de medische sector en heeft voor de oprichting van Kercher Medical gewerkt bij Gambro B.V.

WAT DOEN WIJ

Kercher Medical houdt zich bezig met de verkoop en levering van medisch meubilair. We organiseren vrijblijvende proefplaatsingen en verzorgen ook (technische) trainingen voor technisch en medisch personeel voor toepassingen binnen ziekenhuizen en zorginstellingen. Ons personeel is hiervoor gecertificeerd en bevoegd. Onze technische dienst staat voor u klaar bij eventuele storingen en voert ook desgewenst het onderhoud uit.

MARKTLEIDER IN NEDERLAND

Mede door de jarenlange ervaring op de Nederlandse markt worden de producten steeds beter en verder doorontwikkeld. Wij werken op het technisch vlak nauw samen met de ontwerpers en de ingenieurs van de fabrikanten, maar ook op het gebied van hygiëne, gebruiksgemak en design. Hierdoor is het mogelijk om aan de individuele behoeftes en wensen te kunnen voldoen.

Als u specifieke vragen heeft over onze producten, dan komen wij graag bij u langs en kunnen u dan ook nader informeren. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van de huidige situatie en kunnen we in het vervolgtraject een vrijblijvende proefplaatsing organiseren.

+31 6 51 897 333

whatsappbtn
MorgenInternet