SPECIALISATIES

INTENSIVE CARE

ONTWIKKELING IN DE MARKT

Op de Intensive Care wordt steeds vaker op allerlei manieren zo vroeg mogelijk gemobiliseerd. Hierdoor herstellen patiënten beter en worden complicaties op de lange termijn zoveel mogelijk verminderd. Actief mobiliseren, kracht opbouwen en de conditie verbeteren kunnen uiteindelijk resulteren in een vermindering van de beademingsduur en totale opnameduur.

AANDACHTSPUNTEN DIE ERBIJ KOMEN KIJKEN

Tijd is een belangrijke factor in het mobilisatieproces. Op een dynamische afdeling zoals de Intensive Care is er soms te weinig tijd om langdurig en uitgebreid te mobiliseren. Hiervoor is getraind medisch personeel nodig, dat op een veilige en prettige manier moet kunnen werken met de middelen die aanwezig zijn op de afdeling.

HOE SPEELT KERCHER MEDICAL HIEROP IN?

Wij bieden vrijblijvend uitgebreide (technische) trainingen aan voor zowel de technici als het medisch personeel. Indien gewenst op meerdere momenten in overleg met de gebruiker. De mobilisatiestoelen hebben een ergonomisch ontwerp en zijn zeer intuïtief in gebruik. De eenvoudige bediening ondersteunt het verpleegkundig personeel en is minder arbeidsintensief.

+31 6 51 897 333

whatsappbtn
MorgenInternet