SPECIALISATIES

ONCOLOGIE

ONTWIKKELING IN DE MARKT

Op deze afdeling worden verschillende soorten van behandeling gedaan. Het is hierbij belangrijk dat dit gebeurt in een aangename omgeving. In plaats van een klinische omgeving wordt er in steeds meer ziekenhuizen een huiskamer sfeer gecreëerd. Vaak wordt dan een hele afdeling vernieuwd of gerenoveerd.

AANDACHTSPUNTEN DIE ERBIJ KOMEN KIJKEN

Bij het creëren van een ideale (werk)omgeving wordt in zorginstellingen vaak samengewerkt met een architect die ervoor zorgdraagt dat verschillende elementen bij elkaar passen. Een architect zorgt er bijvoorbeeld voor dat bepaalde kleuren van de huisstijl terugkeren in het (medisch) meubilair.

HOE SPEELT KERCHER MEDICAL HIEROP IN?

Onze behandelstoelen hebben een tijdloos ontwerp en passen perfect in verschillende interieurontwerpen. De behandelstoelen zijn uitgerust met een hoge kwaliteit skai bekleding waarbij u kunt kiezen uit vele kleuren, afgestemd op de huisstijl van uw afdeling of ziekenhuis. De skai bekleding is speciaal ontwikkeld voor medische doeleinden met hoge standaarden op het gebied van hygiëne, comfort en duurzaamheid.

+31 6 51 897 333

whatsappbtn
MorgenInternet